HTML

Melyduma keringo

Nyavalygas, amugy, magyarosan. Ekezetek nelkul. Azert, mert nincs a gepemen. Nincs igazi celom a bloggal: nem irok ide minden nap, mint egy valodi naploba, nem szol az egesz semmi konkretrol, egyszeruen ha kedvem szottyan, leirom, amit eppen gondolok. Celtalan ember minden teren celtalan.

Friss topikok

  • baloghkriszta: gratula.... (2008.07.08. 21:37) Sargarepa fozelek
  • olasz peter: Klassz!folytatasa lessz-e? (2007.09.08. 13:40) Erazmusz = Szakacsiskola..?
  • Dr. Stein: Ütköztetni kell a véleményeket a farok másik oldalán álókkal. Csak így lehet objektíven tekinteni ... (2007.05.21. 07:08) velemeny

Linkblog

Hirek, roviden.

2007.05.10. 21:03 :: Pius

Nagyon reg irtam mar, epp itt az ideje.
Az irorszagi es skociai ut felejthetetlen elmeny volt, sajnos azonban elozetes terveimmel ellentetben nem irtam utinaplot. Hogy miert, azt nehez megitelni, valoszinuleg a lustasag lenne a legmegfelelobb magyarazat. Pedig lett volna mirol irni. Azert fenykep van sok, azok elohozzak az emlekek nagy reszet, de tudom, hogy utolag minden mas.

Kozben mar elkezdodott a vizsgaidoszak, a marketing mar meg is volt kedden, holnap es hetfon pedig var ram ujabb ketto (aztan egy het szunet, meg harom, aztan pa'pa'). Alig tobb, mint ket het, es ujra a csonka Magyarorszag poraban vanszoroghatok. Na jo, csak vicceltem, nem egy tragedia, de annyira nem vagyom a pesti vizsgaidoszakra.
Most a tanulas mellett egyebkent azon vagyok, hogy elfogyasszam az otthonrol hozott elelmiszert - eleg jol is haladok. E heten foztem paprikas krumplit, valami risotto-szeruseget (csak spontan otletbol osszekevertem rizst tonhallal, repaval; hat ezt mondjuk risottonak nevezni szentsegtores..) meg tejberizst. Kenyeret egyaltalan nem eszem, boltba nem jarok, csak megfozom, amit otthon talalok, kulonbozo formaban. Etvagyam, az van.

Majus 26-an bankettre megyek, az lesz a legutolso estem Walesben (bar talan nem orokre). Marek es Ola is ott lesz, majd valamelyikuknel alszom, mielott felszallok masnap a 7 orasi buszra, ami Londonba visz, aztan meg irany BuTapest. Sajnos zakom nincs, ha lesz idom, veszek egy oltonyt, Imi szerint nem draga (olcsobb, mint otthon). Rengeteg a dolgom, a pakolas se lesz egyszeru, postaznom is kell egy-ket dolgot (pl. a 70 literes hatizsakom) - egy biztos: az otthoni targyakra csak Pesten tudom elkezdeni a keszulest. Nem tudom, mi lesz.

Nem mellesleg, ujabban erosen foglalkoztat a gondolat, hogy itt maradjak, dolgozni. Egy evre. Nem nagyon van kedvem hazamenni. Ugyanakkor nem nagyon torom magam azzal, hogy jelntkezzek allashirdetesekre, de ami kesik - remelem - nem mulik. Hetfo utan mondom, lesz egy kis idom. Ami problema, az az allasinterju: ha ne adj' Isten, behivnak, de en mar Magyarorszagon vagyok, ugyan hogy megyek el barmifele interjura is..? Na igen, ki koran kel aranyat lel, keson jovonek meg csont.

Ennyit roviden, lenne meg mit irnom, de most az export managementtel kell foglalkoznom. Fel tizkor irok (haromoras dolgozat), de meg sehogy se allok. Hosszu ejszaka lesz a mai is.

Szólj hozzá!

Címkék: beszamolo

A bejegyzés trackback címe:

https://pius.blog.hu/api/trackback/id/tr973883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása