HTML

Melyduma keringo

Nyavalygas, amugy, magyarosan. Ekezetek nelkul. Azert, mert nincs a gepemen. Nincs igazi celom a bloggal: nem irok ide minden nap, mint egy valodi naploba, nem szol az egesz semmi konkretrol, egyszeruen ha kedvem szottyan, leirom, amit eppen gondolok. Celtalan ember minden teren celtalan.

Friss topikok

  • baloghkriszta: gratula.... (2008.07.08. 21:37) Sargarepa fozelek
  • olasz peter: Klassz!folytatasa lessz-e? (2007.09.08. 13:40) Erazmusz = Szakacsiskola..?
  • Dr. Stein: Ütköztetni kell a véleményeket a farok másik oldalán álókkal. Csak így lehet objektíven tekinteni ... (2007.05.21. 07:08) velemeny

Linkblog

Lezárás

2007.10.02. 20:14 :: Pius

Egyfajta blogzárásképpen még úgy erzem, le kell írnom a történet végét.

Ami az iskolát illeti: biztosan meglesz a 2:2-es (=hármas) diploma, ami nem egy nagy büszkeség, de végül is csak egy jeggyel rosszabb, mint a célul kitűzött 2:1 (hogy mikor kapom kézhez, egyelőre nem tudom).. Azon lehetne sajnálkozni, hogy ezzel milyen mértékben csökkennek az esélyeim a brit oktatásban és munkaerőpiacon, de ezt most hagyjuk. Lehet ez ok arra, hogy ne legyek pl. befektetési bankár (nem is nagyon akarok az lenni), de arra nem ok, hogy minden álmomat feladjam.

Az ottani lyányokat már rég elfelejtettem, kezdek visszaszokni az ékezetekre, stb.
Most az itthoni dolgokra, legelsősorban az iskolára koncentrálok. Le kell diplomázni itthon is, nincs mese. Aztán lehet húzni külföldre.

Igaz, most úgy fest, hogy februártól Majna-Frankfurtba megyek dolgozni pár hónapra (a Bancomexthez), Alfredo mexikói barátomhoz. Hát, még meglátjuk, csak a halál biztos.

Akkor majd lehet, hogy lesz azért még folytatás, olyan jó az URL-em.

Szólj hozzá!

Címkék: csajok szamvetes beszamolo

A bejegyzés trackback címe:

https://pius.blog.hu/api/trackback/id/tr14183947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása