HTML

Melyduma keringo

Nyavalygas, amugy, magyarosan. Ekezetek nelkul. Azert, mert nincs a gepemen. Nincs igazi celom a bloggal: nem irok ide minden nap, mint egy valodi naploba, nem szol az egesz semmi konkretrol, egyszeruen ha kedvem szottyan, leirom, amit eppen gondolok. Celtalan ember minden teren celtalan.

Friss topikok

  • baloghkriszta: gratula.... (2008.07.08. 21:37) Sargarepa fozelek
  • olasz peter: Klassz!folytatasa lessz-e? (2007.09.08. 13:40) Erazmusz = Szakacsiskola..?
  • Dr. Stein: Ütköztetni kell a véleményeket a farok másik oldalán álókkal. Csak így lehet objektíven tekinteni ... (2007.05.21. 07:08) velemeny

Linkblog

Jorgoszeknal jartunk - berugtunk, oszt' hanytunk

2007.03.26. 04:52 :: Pius

Nem irtam meg az auditdolgozatot szerdara - most hetfo hajnal harom ora es meg mindig nincs egy betu se leirva. Katasztrofa, szegyen, gyalazat.

Hetvegere jottek S-Tarrek, hat nem a legjobbkor, de ha egyszer igy volt megbeszelve, akkor vendegul lattam oket. Persze nagyon jo volt, de most irnom kellett volna.
Penteken rendeztunk a Nagykorut resztvevoinek vacsorat, a menu fasirozott volt burgonyapurevel, majd utana almas lepeny. Foleg a desszert nyugozott le mindenkit, nagyon dicsertek. Illetve Marek mondta, izlik neki, hogy a fasirtba tettunk fokhagymat; Krakkoban ugyanis a schnitzelkent ismert fasirtba (Monarchia, ugye) nem tesznek. A lepenyt gyakorlatilag egyedul csinaltam - no perszehalaval tartozom Peternek, amiert lereszelt kb. harom kilo almat. A citromhejat is o reszelte bele, ez volt az, amit mindenki kielemelt, hogy milyen jo benne a citrom.
Ola azt kerdezte, miert nem lehet ilyet kapni a boltban. Azt sajnaltam, hogy het utan a ket lengyel elment Cardiffba, mert dolguk volt, a tobbi magyar vendeg pedig csak fel nyolc utan erkezett - igy aztan nem is talalkoztak egymassal, pedig az lett volna az egyik fo cel, hogy megismerjek egymast a resztvevok. Utana ugy volt, hogy majd valamelyik este bemegyunk Cardiffba bulizni, Ola hajnal egykor csatlakozik, Mareknal meg lehet aludni - de ebbol nem lett semmi; a kesobbiekben kiderul, miert nem.
A vacsora utan egeszsegugyi setat tettunk: felmentunk az egyetem melletti osvenyen, a dombra. Teljes sotetsegben ez eleg kalandos volt. Aztan ott fent korbealltunk, dumaltunk.

A hazban kitakaritottam, ket haloszobaban befutottem, de igy is faztak a lyanyok, ugyhogy nem csodalkozom, hogy ma hazamentek. De most valahogy ez nem nagyon izgatott. Szerintem a 20 fok es az egesz ejszaka meno kazan eleg kene, hogy legyen. Valahol muszaj sporolnom, ha mar mindenfele hulyesegekre elmegy a penz (£38 banki buntetes, £46 repulojegy modositasa - ez utobbirol irtam emailt otthonra, valaszt nem kaptam, szoval lehet, hogy kisse beragott ram szuloapanyam-anyam, de szerencsere van koztunk parezer kilometer).

Szombaton Cardiffba mentunk, gyakorlatilag amit erdemes, lattuk - sot, szerencsenk volt, mert szombat este hattol ingyen jazzkoncertek szoktak lenni a Cardiff Millenium Centre teszkoszinpadan. Mondjuk annyira nem tetszett, nagyon popularis zenet jatszottak, a tingli-tangli/hatasvadasz/"miez? ROKK?" jelzok is eszembe otlottek, de vegul is ingyen elment. Egyebkent is, egy csomot rohogtem az oreg bacsi enekesen, aki szemmel lathatoan vegig nagyon elvezte a koncertet (ebben segitett neki allando baratja, a sor), valoban erdemes lett volna levideozni a mozgasat. A csattano az utolso szam volt, mikor arra buzditott mindenkit, hogy tancoljon; ekkor egy hatvan koruli kover neni kiment a szinpad ele es valami olyan megdobbento tancot jart, hogy alig akartam hinni a szememnek. Azert Magyarorszagon meg nem lattam ilyet. Ami meg erdekes, hogy mennyien orditoztak a nezok kozul. Mint valami fotbalmeccsen, korulbelul. Kulturalis kulonbsegek.

Aztan hazamentunk, kilenctol szuletesnapi rendezvenyre voltunk hivatalosak, Gyorgyiekhez. Jorgosznak, a gorog sracnak volt a 23. szuletesnapja, es azt terveztek, hogy ez egy viszonylag szukebb koru buli lesz. Hat nem ugy lett. Termeszetesen kiszivargott a hir a faluban, futotuzkent terjedt, ugyhogy rendesen tele lett a hely. Mindenesetre mind en, mind S-Tarr alaposan berugtunk (en hamarabb), mindketten hanytunk valamennyit, aztan meg bedoltunk az agyba. Van par igen erdekes felvetel, az egesz sorozat szivderito.

Ma meg elmentunk a Wetherspoonsba, Pontypriddbe, angol reggelit enni (£2.10 - felvittek az arat tiz pennyvel), vettunk gyumolcsot, majd felsetaltunk a pontyi vilaghaborus obeliszkhez. Az volt a vicces, hogy ut kozben, piheneskeppen es hogy egyunk egy kis mandarint, leultunk egy kis fuves-mohas reszre, valami banya szajatol nem messze. Ott ettunk-dumaltunk, a mandarinhejat a hatunk moge dobva, ugyis lebomlik, kit zavar az. Na kb. negyed ora mulva kijon egy kozeli hazbol egy idos neni, aszongya varunk valakit? Mondom nem, csak leultunk egy kicsit. Erre mondja, hogy ez magan terulet es mutatja, hogy "arra van a kijarat". Hat erre nem szamitottunk. Mindenesetre mondtuk, hogy sorry es el is mentunk, a hejat meg jol otthagytuk. Ven nyugger szatyor.

Delutan meg hazamentek a lyanyok, S-Tarr nyafogott, mert masnapos volt, kisse fel is huzott, s ennek hangot is adtam, de roviddel utana megbeszeltuk a dolgot. Beszkenneltem 70 oldalt a PGT konyvbol, a monetarizmus c. fejezetet, ha valakinek kell, csak szoljon, olcson adom.

Szólj hozzá!

Címkék: buli gasztro csajok pia szomorkodas

A bejegyzés trackback címe:

https://pius.blog.hu/api/trackback/id/tr950981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása